اخبار و مقالات

چرا ورمی کمپوست برای گیاهان مفید است؟

طی فرآیند کمپوستینگ مواد آلی دستخوش تغییرات شیمیایی میگردند که این امر باعث میشود مواد مغذی به راحتی در دسترس ریشه های گیاه قرار گیرند همین اثر را بر روی مواد سمی، مانند فلزات سنگین موجود در لجن فاضلاب انجام می دهند این فرآیند به نام فیکسیشن خوانده میشود و مانع از قرار گرفتن بیشتر فلزات سنگین در معرض ریشه گیاه میگردد. مطالعات همچنین کاهش قابل توجهی در میزان  عوامل بیماریزا در مواد آلی که  تحت تاثیر فرایند  کمپوستینگ قرار گرفته اند نشان داده است. ورمی کمپوست به مانند یک بافر برای گیاهانی که پی اچ خاک آنها بالا یا پایین است عمل می کند .سطح مواد آلی و قابل دسترس نیتروژن، کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم در ورمی کمپوست نسبت به خاک معمولی به طرز چشمگیری بالاتر است.
آزمایشات در ایالات متحده بر روی محصولات گوجه فرنگی نشان داده است که اضافه کردن ورمی کمپوست باعث افزایش تولید تا 33٪ می گردد.

 

مقایسه ورمی کمپوست با کودهای دیگر

ورمی کمپوست چیست؟

مزایای ورمی کمپوست فارمینو

ترکیبات کود ورمی کمپوست و نحوه ی مصرف آن

آیا کمپوست همان ورمی کمپوست است ؟

تفاوت ورمی کالچر و ورمی کمپوستینگ:

تازه های ورمی کمپوست

  • آثار ورمی کمپوست بر گیاهان تولید شده در گلخانه +

    ادامه...
  • آموزش فرایند تولید کود ورمی کمپوست +

    ادامه...
  • افزایش عملکرد تولید ورمی کمپوست +

    ادامه...
  • تاثیر ورمی کمپوست بر درختان میوه (بادام،گردو، انار،انگور......) +

    ادامه...
  • تاثیر ورمی کمپوست بر درختان میوه (بادام،گردو، انار،انگور......) +

    ادامه...
  • تاثیر پتاسیم ورمی کمپوست بر گیاهان +

    ادامه...
  • ترکیب کود ورمی کمپوست و طریقه استفاده از آن +

    ادامه...
  • خرید کرم به صورت خالص یا همراه بستر؟ +

    ادامه...
  • راه هاي جداسازي کرم از کود +

    ادامه...
  • عوامل موثر بر افزایش جمعیت کرم و کوکون ریزی +

    ادامه...
  • مقایسه معایب و مزایای روش سبدی و پشته ای +

  • مقایسه ورمی کالچر و ورمی کمپوستینگ +

    ادامه...
  • مقایسه کود ورمی کمپوست با کودهای شیمیایی +

    ادامه...
  • ورمی کمپوست (vermi compost) چیست؟ +

    ادامه...
  • پرورش کرم به روش سبدی +

    ادامه...
  • چای کمپوست(tea compost) چیست؟ +

  • 1

جستجوی سایت

آمار سایت

شبکه های اجتماعی فارمینو

.
.